Pupa Vamp Mascara – Een mascara van hoge kwaliteit, met veel positieve beoordelingen. Maar is dat wel terecht? Dat gaan wij voor je uitzoeken. Zo weet jij precies wat wel en niet waar is, wat je eraan hebt, waar je hem kunt kopen en hoe duur hij is. Of zoals pupa zelf zegt: “An Iconic Mascara, Here in its Extreme version. Immediate Extreme Volume, with a dramatic effect”.

Wil jij een kortingscode voor deze >> PUPA Vamp Mascara <<  Lees dan snel verder!

mascara_vamp_definition

Wat zegt PUPA zelf over de VAMP! Mascara?

Wanneer we kijken naar wat PUPA zelf over het product te zeggen heeft, komen we op de volgende specificaties uit:

 • Parabenen-vrij
 • Laag risico op allergische reacties
 • Geschikt voor:
  • Mensen met contactlenzen
  • Mensen met gevoelige ogen
 • Oftalmologisch getest

vamp extreme borstel

Quote van PUPA zelf: “volumineuze mascara, revolutionair qua prestaties en formule, geboost voor een onmiddellijk effect. Je wimpers krijgen vanaf de eerste keer aanbrengen een geweldig volume en intensiteit. Hecht zich gemakkelijk aan de wimpers zonder ze te zwaar te maken. Het bochtige borsteltje pakt een maximale hoeveelheid mascara op zodat het gemakkelijk en snel aan te brengen is. ”

Met andere woorden: deze mascara vlekt niet, blijft lang zitten, maakt en houdt de wimpers zacht en flexibel en geeft waanzinnig veel volume. Je kunt de mascara in verschillende kleuren bestellen.

Diverse kleuren van de PUPA Vamp!

Alle kleuren waar deze mascara in verkrijgbaar is, staan hieronder genoteerd. Hoewel zwart natuurlijk het meest gangbaar is, zou je ook een ander kleurtje kunnen kiezen. Bijvoorbeeld voor feesten en partijen!

 • 010 – EXTRABLACK
 • 020 – DRAMATIC BROWN
 • 030 – NAVY BLUE
 • 031 – SHOCKING BLUE
 • 040 – INTENSE PURPLE
 • 050 – MILITARY GREEN

Ik moet zeggen: ik heb zelden zulke mooie kleuren gezien (zie onderstaande afbeelding). Het is net olieverf! Voel je net een schilder met deze prachtige kleuren.

Mascara Vamp Extreme

De Test

kleuren vamp

Wanneer je kijkt naar het nieuw ontworpen mascara borsteltje van PUPA, is het al snel duidelijk dat ze hier echt goed over hebben nagedacht. Het is niet zoals alle anderen, maar heeft echt een eigen vorm. Dat is meestal goed, want dat betekent dat zij misschien wel een beter borsteltje hebben ontworpen! Laten we gaan testen.

Het design – zoals je ziet is het borsteltje dunner dan de meesten en heeft het ook een enigszins afwijkende vorm. Aan de zijkanten loopt hij breder uit, wat helpt bij het gelijkmatig aanbrengen van de mascara.

Aanbrengen – Nog nooit heb ik een borstel gezien die mijn wimpers perfect scheidt en tegelijkertijd de mascara heel mooi verdeelt over de wimpers

borstel vamp

Volume – Nou, dat is echt een understatement als je het mij vraagt. Je denkt: die productfoto is vast gephotoshopt. Nee hoor, helemaal niet. Die mascara geeft zo veel volume dat ik het zelfs iets minder heb laten krullen omdat ik dat natuurlijker vond lijken.

Het lijkt serieus of je nepwimpers op hebt…

Aan het einde van de dag lijkt het nog steeds alsof ik net mijn wimperkruller er overheen heb gehaald. Ook niet vaak gehad bij een mascara! Tot nu toe zeer positief.

volume pupa

Tips – Mascara Aanbrengen

En dan nu de Gouden Tip: Begin aan de bovenkant van je wimpers in plaats van aan de onderkant! Dit is iets wat ik niet veel mensen zie doen maar wat heel veel extra volume en stevigheid geeft. Daarna herhaal je het van de onderkant en ga je met een zigzagbeweging over je wimpers heen om de haren te scheiden.

Nepwimpers? Nee Joh, Gewoon PUPA VAMP!

Ben jij ook zo van de nepwimpers aanbrengen? Wij ook hoor, het is alleen zo veel gezeur. En ik heb er zeker niet elke dag zin in! Daarom ben ik altijd op zoek naar een mascara die de “false lashes look” geeft, zonder daadwerkelijk echte nepwimpers aan te moeten brengen. Ik moet zeggen, van alle mascara’s die ik getest heb komt deze ongetwijfeld het dichtst in de buurt.

Eindoordeel: 9.5 / 10

Eindoordeel: op alle punten van de test scoort deze mascara echt heel hoog. Ik vond het heel fijn dat het borsteltje zo goed werkt, de mascara lang blijft zitten en dat mijn wimpers er uit zien als nepwimpers. Het enige dat is enigszins jammer vond, is dat hij best duur is. Hij kost namelijk €18,95 wat een beste investering is. Gelukkig is hij de prijs meer dan waard! Natuurlijk snap ik ook wel dat je dit misschien te duur vindt. Ook daarom (bedank me later maar) heb ik een dikke kortingscode voor je geregeld!

 

Kortingscode voor PUPA VAMP make-up

Je vraagt je vast af: hoe doen ze dat toch, altijd zo’n dikke korting regelen? Simpel, gewoon goed zoeken! De beste >> pupa aanbiedingen << ga je vinden door op deze link te klikken! Wil je meer producten vinden van PUPA tegen lagere prijzen? Een groot voordeel is, dat je door online te bestellen de makeup heel snel in huis hebt. Koop ze dus niet in de winkel, maar bij bellamilan!