Bretels bieden meer ondersteuning dan riemen en dienen als een praktisch en zakelijke accessoire. Ze zijn vrij gemakkelijk aan te trekken, maar je moet wel een maat en stijl kiezen die bij je past. Bevestig ze van voor naar achter als je ‘s ochtends je broek op doet. Match uw keuze in bretels met de rest van uw outfit om een look te creëren die zowel modieus als uniek is! Kijk voor unieke bretels voor mannen en vrouwen op mooieriemen.nl

bretels op de juiste manier dragen en matchenHet dragen van bretels

Maak de bretels vast op de juiste plaats voordat je je broek aantrekt. Plaats de bretels in het midden van je broek. Maak ze vast met de klip of knoop ze aan de stof, nooit aan de riemlussen.
Bevestig X-back-bretels halverwege tussen je ruggengraat en je zijkanten.
Y-bretels worden vastgemaakt in het midden van je tailleband boven de 2 binnenste riemlussen.

op de juiste manier vastmaken bretels

Trek je broek omhoog

Trek je broek omhoog, omdat je geen riem draagt. Broek met hoge taille werkt het beste met bretels en biedt de meeste steun rond je buik.

broek met hoge taile

Doe geen riem om

Bretels maken het dragen van een riem overbodig. Bove

riem en bretels

ndien is het dragen van een riem met bretels een fashion fout, dus kies de ene of de andere om te dragen, maar combineer het niet!

 

Trek de bretels naar beneden

Breng de bretels naar beneden over je rug. Til de bretels over je schouders. X-back bretels zullen kriskras over uw rug kruisen. Y-rug bretels komen omhoog vanuit je tailleband naar het midden voordat je de 2 riemen afsplitst. Zorg ervoor dat de riemen vlak, comfortabel en gecentreerd tegen uw rug voelen.
Als de bretels te laag zijn, vallen ze van uw schouders. Pas de riemen aan.

Breng de bretels recht naar beneden over je borst. Ongeacht de stijl moeten je bretels vallen in 2 rechte, verticale lijnen. De voorkant zal waarschijnlijk verder uit elkaar liggen dan de achterkant. Zolang de bretels er even uitzien en comfortabel aanvoelen, heb je ze perfect gepositioneerd.

Bevestig de bretels aan de voorkant van uw broek. Eindig met het bevestigen van de bretels door de riemen dicht te knopen of om te haken op dezelfde manier als met de achterbanden. Clips worden direct aan je tailleband vastgemaakt, terwijl knoopbretels aan paarknopen op de tailleband worden bevestigd.

knoopbretels

Schuif de gesp op de bretels om ze aan te passen. De meeste bretels zijn verstelbaar, zodat ze passen, zelfs als ze niet zijn afgestemd op de exacte maat die u nodig hebt. Voel rond tot dat je de gesp vindt, waar de riemen zich kruisen op je rug of aan de onderkant van de voorste riemen. Verschuif de gesp om de riemen in te korten of te verlengen om de perfecte pasvorm te krijgen!
Bretels die als elastisch of als één maat geschikt zijn, zijn altijd verstelbaar. Bretels die niet verstelbaar zijn, zijn meestal handgemaakt, zoals leren bretels.